skip to main
|
skip to sidebar
Oma's recepten
donderdag 5 augustus 2010
Artijok aperitief
De artijok bij het stammetje nemen en afbreken.
In een pot een bodempje bloem strooien, vullen met water tot de artijok onder water staat.
Je kan de artijok onderwater houden door er een bordje op te leggen.
Peper en zout toevoegen en een halve citroen.
20 minuten laten koken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Nieuwere post
Oudere post
Homepage
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Volgers
Blogarchief
►
2020
(2)
►
mei
(1)
►
januari
(1)
►
2019
(4)
►
september
(1)
►
maart
(2)
►
januari
(1)
►
2018
(18)
►
december
(5)
►
oktober
(1)
►
september
(2)
►
juli
(2)
►
mei
(3)
►
maart
(4)
►
januari
(1)
►
2017
(14)
►
september
(5)
►
juni
(2)
►
mei
(1)
►
maart
(1)
►
februari
(1)
►
januari
(4)
►
2016
(4)
►
november
(1)
►
juli
(3)
►
2015
(9)
►
december
(3)
►
november
(2)
►
mei
(2)
►
maart
(1)
►
januari
(1)
►
2014
(4)
►
juni
(2)
►
februari
(2)
►
2013
(6)
►
december
(1)
►
september
(2)
►
februari
(1)
►
januari
(2)
►
2012
(5)
►
december
(2)
►
oktober
(2)
►
september
(1)
▼
2010
(4)
▼
augustus
(2)
Zeewolf met fijne groenten
Artijok aperitief
►
mei
(1)
►
maart
(1)
►
2009
(17)
►
december
(2)
►
juli
(1)
►
april
(6)
►
februari
(8)
Over mij
Ann
Mijn volledige profiel tonen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten