woensdag 25 maart 2015

CHOCOLADEFONDANT

Ingrediënten

1 rol kruimeldeeg
4 eieren
120 g.pure chocolade
120 g. suiker
50 g bloem

Bereiding

Verwarm de oven op 200°C
Leg het kruimeldeeg samen met het bakpapier in de taartvorm
Prik er enkele keren in met een vork en bedek met een ander bakpapier.
Bedek volledig met bakparels of droge bonen en bak 12 mnuten voor in de voorverwarmde oven.
Verwijder de bakparels en het bakpapier en laat nog 5 minuten bakken tot het deeg goudbruin kleurt.
Smelt ondertussen de pure chocolade au bain-marie. Laat licht afkoelen.
Roer de suker en de bloem onder de gesmolten chocolade en meng er de eieren één voor één onder.
Giet het chocolademengsel in de taartvorm en zet 20  minuten in de voorverwarmde oven.

versier de taart naar eigen keuze en smakelijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten