maandag 2 januari 2017
Worstenbroodjes of aperohapjes
Voor 12 personen aperohapjes en worstenbroodjes
Ingrediënten:
2 rolletjes bladerdeeg
chipolataworstjes 2x de breedte van 1 bladerdeeg dus 4 st;
wat gemalen kaas
Bereiding:
Leg de bladerdeeg open
Smeer met ei de buitenkanten van de deeg in als
ook in het midden
Leg de schipolataworst tegen de tegen het eigeel van de buitenste randen
Strooi over de worst wat gemalen kaas en rol de worst op
Door het eigeel plakt de deeg goed vast en smeer bovenop het deeg weer met ei
Snij dan stukjes van circa 3 cm en leg ze op de bakplaat bedekt met bakpapier
Op 220°C gedurende 15 à 20 minuten bakken
Warm opdienen
Voor de worstenbroodjes doet U hetzelfde maar snij dan de rolletjes groter.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten