Ingrediënten voor 4 personen
2 avocado's
150 gram gerookte zalm
1 rode ui
sap van een halve citroen
1 el crème fraiche
een handje bieslook
peper en zout
Snij de avocado's doormidden en verwijder de pit
Haal de avocado's leek, heel voorzichtig met een eetlepel
zorg ervoor dat je niet door de schil heen snijdt, want die heb je nodig voor de opmaak en leg in een mengkom
Pel en snipper het uitje en voeg deze bij de avocado's
Voeg de crème fraîche erbij en het sap van een halve citroen
Hak de bieslook fijn en voeg bij de massa
Breng de vulling op smaak met peper en zout, opgepast met zout want de zalm is ook al zout
Meng de zalm eronder en leg een beetje er bovenop
Wacht niet te lang met het serveren van de avocado's anders worden ze bruin en dat ziet er minder lekker uit.
Ikzelf heb alles klaargemaakt vlak voor het voorgerecht werd geserveerd. Je kan alles zo goed mogelijk een mise en place klaar zetten (buiten de avocado's
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten