woensdag 13 maart 2019
Gevulde champignons
Ingredienten:
450 gr half om halg gehakt
1 kleine ui
12 grote kanstanjechampignons
2 teentjes knoflook naar smaak
2 eetlepels fijngehakte peterselie
1 eetlepel olijfolie
120 gr. roomkaas 100 gr. geraspte kaas
zout naar smaak
Bereiding:
Verwarm de oven op 200 gr. °C
Snipper de ui fijn en de steeltjes van de champignons
Verwijder de draadjes
Rul het gehakt in een grote pan.
Als het gehakt bijna gaar is, voeg er de ui en stukjes gesneden champignons bij.
Breng het geheel op smaak met een beetje peper en zout en bak het gerecht totdat de champignons zacht zijn.
Pers de knoflook uit boven de pan (indien gewenst) en voeg ook de fijngehakte peterselie toe
Roer en bak nog 1 minuutje.
Doe het bakmengsel in een grote kom en voeg de roomkaas erbij.
Lepel het mengsel in de champignons en zet in een ovenschaal .
Strooi de kaas over de champignons en zet ze 20 minuten in de oven.
Serveer de champignons warm
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten