donderdag 28 september 2017

Vissoep met stukjes kabeljauw en knoflookcroutons


Vissoep met stukjes kabeljauw en knoflookcroutons

4 personen

Ingedienten:

2 sneden wit brood in blokjes
olijfolie
1 teentje knoflook fijngesnipperd
1 bokaal soep vis schaaldieren Carefour Selection
2oo gr. kabeljauwfilet, in blokjes
2 lente-uitjes gesnipperd
2 el room
zout en peper

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er de blokjes brood over. Besprenkel met olijfolie, strooi er de knoflook over en kruid met zout en peper.Meng grondig door elkaar en rooster 10 à 15 min in de oven tot de croutons krokant zijn en goedbruin.

Warm de soep op volgens de aanwijzingen op de verpakking.Leg er de blokjes kabeljauw in en laat ze rustig pocheren.
Verdeel de soep over de borden, strooi en fijn gensnipperd lente-uitjes en croutons bij en voeg een scheutje room toe

Geen opmerkingen:

Een reactie posten